PsykologgruppenAutoriseret psykologer
Overenskomst med Sygeforsikringen

logo

Universitetsuddannet terapeut i København

Leder du efter en seriøs terapeut i København? Psykologgruppen er din garanti for en universitetsuddannet og specialistgodkendt terapeut i København. I mere end 17 år har vi tilbudt københavnerne terapi, coaching, undervisning og krisehjælp. Vi er en del af Psykologforeningen og efterlever alle nordiske principper om etik og tavshedspligt.

Ring på telefon 33 23 10 20 og lav en aftale med en seriøs terapeut i København.

Få tilskud til din psykolog i København

Har du svært ved at overskue udgiften til en psykolog i København? Hos Psykologgruppen ønsker vi, at alle skal have råd til at søge hjælp, og vi har derfor overenskomst med sygesikringen. Det betyder ganske enkelt, at du med henvisning fra lægen kan få tilskud til din psykolog i København. Vi kan hjælpe dig med at reducere din angst og viser dig vejen ud depressionen.

Styrk din virksomhed

Ønsker du at styrke din virksomhed gennem større medarbejdertrivsel? Vi sender en psykolog fra København, som rådgiver dine personalekonsulenter om håndtering af samarbejdsproblemer og omstruktureringer. Vores psykolog fra København forbedrer jeres konflikthåndtering og tilbyder supervision.

Ring til på telefon 33 23 10 20 og styrk din virksomhed med hjælp fra en psykolog fra København.