Specialuddannet psykolog – kurser for erhverv

Psykologgruppen tilbyder et handlingsorienteret og udbytterigt kursus ved psykolog med specialuddannelse. Vores erfarne psykolog udformer et kursus, der passer til netop jeres behov for vurdering, udvikling og krisehåndtering.

Ring på telefon 33 23 10 20 og book en specialuddannet psykolog til kurser for erhverv.

Psykolog til kursus i krisehåndtering

Vi har specialiseret os i krisehjælp og håndtering af konflikter på arbejdspladsen. Vi kan tilbyde en veluddannet psykolog til kursus i krisehåndtering og konfliktløsning. Et kursus med psykolog udruster jer til at tackle de forskellige akutte og alvorlige situationer, der kan opstå på jeres arbejdsplads. I samarbejde med jeres ledelse udarbejder psykologen endvidere beredskabsplaner og anden vigtig praksis efter ønske.

Skræddersyede kurser med psykolog

Har I særlige ønsker og behov? Med vores hjælp kan I sammensætte netop det kursus, som jeres arbejdsplads har brug for. Vi rådfører os med dygtige specialister fra hele landet med henblik på at udvide vores ekspertisefelt og tilbyde jer den bedst kvalificerede psykolog til kurser for erhvervsfolk. Vi tror på, at jeres medarbejdere udvikler sig bedst gennem samarbejde – lad os undervise dem i dialogpraksis og herigennem styrke jeres arbejdsfællesskab.

Ring på telefon 33 23 10 20 for skræddersyede kurser med psykolog.

Se mere om hvordan en psykolog kan bidrage til at skabe et bedre arbejdsmiljø