Tal med en psykolog om stress

Oplever du symptomer på stress? Psykologruppen har mere end 17 års erfaring med behandling af stress. Alle vores psykologer er uddannet ved universitetet og har efterfølgende opnået specialistgodkendelse. Vi deler viden og erfaring med specialister fra hele landet, så vi altid kan give dig den bedste behandling af stress og de relaterede symptomer.

Ring på telefon 33 23 10 20 og tal med en kvalificeret psykolog om stress.

Bliv bedre til at tackle hverdagen

Stress er ofte et følge af længere tids belastninger såsom arbejdspres, økonomiske problemer og sygdom i familien. Stress kan også opstå pludseligt ved uventede forandringer i tilværelsen såsom ulykker og skilsmisse. Vi hjælper dig til at finde årsagerne til din stress og giver dig mulighed for at håndtere situationen. Når du taler med din psykolog om stress, bliver du bedre til at tackle din hverdag.

Behandling af stress på jobbet

Som virksomhed kan I mindske antallet af sygedage ved at bremse den usunde stress i opløbet. Vi tilbyder erhvervspsykologisk rådgivning til jer og jeres medarbejdere. Vi tilbyder behandling af stress til pressede medarbejdere og udruster ledere til at undgå flere stressede ansatte.

Ring på telefon 33 23 10 20 og book en psykolog ved stress på arbejdspladsen – det betaler sig at investere i sine medarbejdere.

Læs også hvordan en psykolog kan hjælpe dig med behandling af angst